Materyal

Miss Spongy® temizlik süngeri 3 katmandan oluşmaktadır. Alt ve üst yüzeyleri alüminyum oksit'ten imal edilmiş olup, orta katmanında ise sünger bulunmaktadır

Kullanım Alanları

Miss Spongy® mutfak ekipmanları temizliğinde; fırın ve fırın tepsilerinde, ocak üzerindeki demir levhalarda, çelik yüzeylerde, düdüklü ve çelik tencerelerde, mermerlerde, seramik yüzeylerde, derz temizliğinde, duşakabin, mutfak tezgah yüzeyleri, sanayii tipi fırın ve mutfak gereçleri gibi tüm ürünlerin temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir, etkin temizlik sağlar.

Bir nevi inatçı kir pas lekeleri çıkarmak için kullanılan “tel” tabir edilen temizlik ürünün işlevini görebilmektedir.

Kaplama yapılmış Tava ve benzeri ürünlerde kullanmayınız, çizilebilir.

Fırın ve Fırın Tepsileri

Paslanmış Duş Aletleri

Banyo Küvetleri

Seramik & Mermer Yüzeyler

Çelik Tencere ve Tavalar

Paslanmaz Çelik Yüzeyler

Genel Bilgiler

  • Ürünümüz yurtdışından ithal edilmekte olup Türkiye’ de paketlenmektedir.
  • Ürünün her iki yüzeyinde bulunan lamine edilmiş ALÜMİNYUM OKSİT kum tanecikleri kir/yüzeysel pas/gıda kalıntıların temizlenmesinde oldukça etkilidir.
  • İnce alüminyum oksit’li, zımpara yüzeyli sünger çıplak elle kullanıma uygundur. Ancak eldivenle kullanılması da önerilir.
  • İlk kullanımda yüzey ele sert gelebilir. Ürün kullanıldıkça kumlu yüzeyinde dökülme ve aşınma olacaktır, bu gayet normal ve aslında beklenen bir sonuçtur. Dökülen kumlardan sonra diğer kullanımlarda yüzeylerin temizliği daha etkin ve efektif olacaktır.
  • Sert dokulu yüzeyli süngerlerin aksine daha etkin bir kullanım sağlamaktadır.
  • Miss Spongy® hem “TEL” tabir edilen ürünlere kıyasla aynı vazifeyi görür hem de paslanmama özelliği sayesinde daha uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • Genel olarak, ürünü kullanırken kimyevi madde içerikli deterjan kullanılmasına gerek duyulmamaktadır, sadece sabun ve suyla kullanımı önerilmektedir. Bu da cildin sağlığı için son derece önemlidir. Ancak inatçı kir/pas ve zorlayıcı lekelerde kimyevi madde içerikli deterjanlara gerek duyulabilmektedir. Bu gibi durumlarda eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Temizlik aşaması bittiğinde arkasında herhangi bir tüy bırakmaması ayrıca süngerin önemli bir özelliğidir.
  • Ürünün orta katmanında bulunan sünger, kullanım esnasında kumlu yüzeyine esneklik kazandırmakta ve temizlik sırasında şekil verilmesini sağlamaktadır.

Videolar

Kullanıcı Yorumları

T.Y.: “ Ürünü kızım önerdi. Önce çok ince geldi açıkçası ama kullanınca kendi ince hüneri büyük bir ürün olduğunu anladım. Önce standart süngerin yerini alacağını düşünmüştüm ama öyle olmadığını kullanınca anladım. Köpürmüyor ama sanırım amaç bulaşığı yıkamak değil lekelerden kolayca kurtulmak. Ürün sabunsuz bile adeta bastırmaya gerek kalmadan direk lekeyi aşağı suyla atıyor. Özellikle ağır yağlı tavalarımı bulaşık makinesine koymadan önce sudan geçirirken ideal. Alışık olmadığım yeni bir ürün, sevdim. ”

L.F.: “ Kesinlikle alınması gereken bir ürün. Eldiven ve deterjan kullanmadan eski yağ lekeleri üstünde kalmış fırın tepsilerimi ve ağır yağlı tavalarımı harika temizledi. Adeta hiç zorlamadan bir hareketle lekeyi atmaya yardımcı oldu. Diğer kalın bulaşık süngerleri ile bu ürünü kıyaslamak yanlış olur, sponge ürünü tamamıyla yağ ve lekeleri zeminden kolayca atmaya yardımcı olma amaçlı bir bulaşık süngeri. Çok memnunuz.”

S.K.:“ Denedim ilk gün hatta çelik çaydanlığımı temizledim güzeldi beğendim. Normalde bulaşık teli ile temizliyordum çok ovalıyordum; bu süngerle o kadar ovalamama rağmen güzel temizledi, parlattı, genel olarak güzel sünger beğendim. ”

V.T.: “ Güzel ürün. ”

İ.B.: “ Süngerle fırının ve ocağın yüzey temizliğini yaptık daha önce çıkaramadığımız lekeleri çok iyi ve rahatlıkla çıkarttı çok memnun kaldık. ”

Konumumuz

YKC TÜKETİM VE BİLİŞİM ÜRÜNLERİ PAZ .DAN .TİC .A.Ş.

YENİKÖY MAHALLESİ KÖYBAŞI CADDESİ NO: 122

DENİZ APARTMANI, KAT: 2 DAİRE: 1

34464 - YENİKÖY

SARIYER - İSTANBUL

Telefon : +90 (212) 278 73 88

Faks : +90 (212) 278 75 18