Hakkımızda

YKC TÜKETİM ÜRÜNLERİ AŞ, 30 yıllık iş deneyimini, kaliteli ev tekstili havlu ürünlerinin yanı sıra, temizlik ve gıda yan ürünlerinin pazarlanması ve ihracatı üzerine birleştirmiştir. Temizlik ürünleri sektöründe piyasaya çıkarmış olduğu MİSS SPONGY isimli zımparalı temizlik süngeri, Türkiye' de halen satılmakta ve nihai tüketicinin beğenisini kazanmaktadır.

Ev tekstili ve havlu sektöründe ise yaratıcı ve kaliteli ürünleri PANOTEKS ismimiz ile özellikle başta ABD olmak üzere Rusya, İngiltere, İtalya, Fransa ve orta doğu ülkelerine pazarlama hedefleri ile yoluna devam etmektedir.

İhracat ve satış politikasını tamamen kaliteli ve hesaplı ürünleri piyasaya sunmak üzere belirlemiş olan firmamız, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir.


YKC TÜKETİM ÜRÜNLERİ AŞ with has combined its 30 years of business experience in the marketing and export of cleaning and food by-products, as well as quality home textile towel products. The abrasive cleaning sponge named MISS SPONGY, which was launched in the cleaning products sector, is still sold in Turkey and is appreciated by the final consumers.

In the home textile and towel sector, it continues on its way with the aim of marketing its creative and quality products under the name of PANOTEKS, especially to the USA, Russia, England, Italy, France and the Middle East countries.

Our company, which has determined its export and sales policy to offer completely high quality and affordable products to the market, continues its activities in this direction.

Konumumuz

YKC TÜKETİM VE BİLİŞİM ÜRÜNLERİ PAZ .DAN .TİC .A.Ş.

YENİKÖY MAHALLESİ KÖYBAŞI CADDESİ NO: 122

DENİZ APARTMANI, KAT: 2 DAİRE: 1

34464 - YENİKÖY

SARIYER - İSTANBUL

Telefon : +90 (212) 278 73 88

Faks : +90 (212) 278 75 18